Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Παναγιά η Σέργενα, εορτασμός της Υπαπαντής, το λαξευτό υπόσκαφο ξωκλήσι στο Βόθωνα της Σαντορίνης


Ανάλογο εορτασμό της Υπαπαντής του Κυρίου έχουμε και στο λαξευτό ξωκλήσι του Βόθωνα, το οποίο είναι ψηλά καρφωμένο στα σπλάχνα της θηραϊκής γης.
Πράγματι είναι ένα πανέμορφο εκκλησάκι που το τιμούν με ιδιαίτερο τρόπο οι κάτοικοι του νησιού, αλλά πολύ δε περισσότερο το τιμά και το φροντίζει η νεολαία του Βόθωνα, η οποία καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την αγαπημένη τους Παναγιά τη Σέργενα ή, η Παναγιά η Τρύπα.
Θέλουμε να συγχαρούμε την ένθερμη νεολαία του Βόθωνα, για τις προσπάθειες που έχουν καταβάλει μέχρι και σήμερα  και τους ευχόμαστε να συνεχίσουν το έργο τους, με ιδιαίτερη αγάπη προς την Παναγία, και η ευλογίας της να είναι παντοτινός συνοδοιπόρος στη ζωή τους.


















Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.